Edelweiss

hotel_flowersSzállodánk Szováta egy varázslatosan szép völgyében épült, a turisztikai központtól alig 1 kilóméter távolságra. A Szálloda éttermének különleges és választékos kínálata csak fokozza a környezet által nyújtott érzetet. Élvezze Ön is az Edelweiss holland hotel garantáltan nyugateurópai színvonalú szolgáltatásait!

SZOVÁTA

Szováta-furdo egy heliotermikus tó , a Medve-tó, körül alakult ki ( nagyon kellemes a fürdésre ). Az itt található tavak vizei és a szapropelikus iszap már régóta ismertek gyógyitó hatásukról. Gyógyhatásuk reumatikus és nogyógyászati megbetegedésekre javallott. A Medve-tó esetében a heliotermia jelensége egyedüli Európában, és tipusában világszerte is a legnagyobb. Nyáron Szováta, régi szép villáival, számos teraszával és kis üzleteivel hivogatja a turistákat. Szováta saját felvonóval ellátott sipályával rendelkezik. A szállótól gyönyöru kirándulásokat lehet tenni a Kárpátokba.

PARAJD

A város közelében, Parajdon található sóbánya nyitott a látogatók számára. A bánya sajátos mikroklimája lehetové teszi a léguti megbetegedések hatásos kezelését. Jelenleg külön szanatóriumi részleg müködik itt.

Korund

Körülbelül 20 perc távolságra a fürdoteleptol található Korond, a hagyománnyal rendelkezo fazekas központ, amely a helyben készitett fazekas termékeirol és fafaragványairol hires.

Design & SEO by Publicistic